Cerca informació sobre el sector primari a la UE, a Espanya i a les
Illes Balears. En fas un resum i contesta les preguntes següents:
Augment de la superfície del regadiu i disminució del secà,expansió de la superfície de boscos (baix ús de les pastures),pèrdua de sòl agrícola (creixement urbà, infraestructures i serveis),major importància de la ramaderia en la producció final agrària i pèrdua d’importància dels sectors pesquer i forestal,forta vinculació de les activitat agroramaderes amb la indústria alimentària i la pèrdua i envelliment de la població activa del sector.
1. Quins conreus predominen a la UE? On?
Està centrada principalment en el turisme i la construcció.A les Illes Balears
2. Explica per què els països de la UE varen passar de ser deficitaris d'aliments a generar excedents.
Els objectes considerats aliments poden tenir un origen vegetal o animal o altres com els fongs.Moltes de les actuals utilitzen l'agricultura,la ramaderia i la pesca.
La majoria de cultures tenen una cuina característica; es tracta del
conjunt de tradicions, preferències i pràctiques culinàries.
Moltes cultures estableixen costums alimentaris (dieta). La seguretat alimentària també
és una qüestió important, ja que les malalties provocades per aliments
causen moltes morts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario